Digitale fotografie

10 september 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - ,,Het verschil tussen kiekjes maken en fotograferen is het maken van bewuste keuzes. Veel mensen hebben thuis een fraaie digitale camera, maar weten de mogelijkheden ervan niet optimaal te benutten." Bij voldoende belangstelling houdt de Stichting voor Sociaal Kultureel Educatief Werk in Hardinxveld-Giessendam daarom een cursus digitale fotografie.

In deze cursus wordt een groot aantal keuzemogelijkheden behandeld. Dit gebeurt met behulp van foto-opdrachten, voorbeelden uit boeken en tijdschriften, werkbesprekingen, expositiebezoek, een foto-excursie en nog veel meer. De cursus bestaat uit vijf lessen en een foto-excursie op een nader te bepalen zaterdag. Voor deze cursus hebben cursisten een digitale camera met handmatige instelmogelijkheden nodig. De cursusprijs is exclusief de kosten van de excursie.

De tweewekelijkse cursus start donderdag 24 september op SKEW-locatie de Ducdalf, Scheldestraat 1, en kost € 80,00 voor zes lessen inclusief een praktijkdag en uitgebreide documentatie. De cursus duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur. Docent: Peter Hol. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan vanaf nu bij de SKEW, locatie De Ducdalf 0184-612771 of mail: ineke@ducdalf.nl o.v.v. uw nawt- gegevens.

advertentie
advertentie