Miljoenendebat Gorinchem met ondernemers

11 september 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De inhoud van de miljoenennota is op Prinsjesdag bekend gemaakt. Wat betekenen de uitkomsten voor ondernemend Gorinchem en omgeving? Deze vraag staat centraal tijdens de tweede editie van het Miljoenendebat in Gorinchem. Op maandag 5 oktober is iedereen van harte welkom in De Nieuwe Doelen in Gorinchem.

Na een statement van staatssecretaris van Financiën Jan Kees de Jager die ‘zijn’ miljoenennota zal verdedigen, volgt een kritische beschouwing door professor Leo Stevens. Met zijn achtergrond als fiscaal econoom gaat hij onder andere in op de gevolgen van de voorgestelde belastingmaatregelen. Iets waar iedere ondernemer mee te maken krijgt.

Tijdens het debat zullen de Tweede Kamerleden Jan Jacob van Dijk van het CDA en Paul de Krom van de VVD de discussie aangaan. Volstaan de plannen van het Kabinet om de economische crisis het hoofd te bieden? Peter de Ridder, CEO van het Gorinchemse baggerbedrijf Van Oord en Dick van Zanten, directeur van Poort 6, mengen zich in het debat door hun stem als ondernemer en maatschappelijk ontwikkelaar te laten horen.

De Kamer van Koophandel Midden-Nederland heeft voor de tweede maal het initiatief genomen om samen met partners uit het Gorinchemse bedrijfsleven (Bmak bedrijfsmakelaars en Roza Accountants) het Miljoenendebat te organiseren. De bijeenkomst biedt ondernemers en bestuurders de gelegenheid te netwerken en actuele thema´s te bespreken. Aanmelden en meer informatie via www.miljoenendebat.nl.

advertentie
advertentie