Knallend begin van vierde seizoen Sunday Jazz

12 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT Groot nieuws uit de muziekwereld: Sunday Jazz start met het vierde seizoen en wel met topartiest Ronald Douglas. De Theatergroep van De Lockhorst en Bigband Blast! uit Sliedrecht gaan een nieuwe reeks van drie geweldige zondagmiddag-concerten organiseren. De toegangsprijs is € 8. Aanvang: 27 september om 15.00 uur in Theater De Lockhorst in Sliedrecht. Op de site www.bigbandblast.com en op de site van Ronald www.ronalddouglas.com is meer informatie te vinden.

Ronald Douglas is al jaren één van de top- jazz-zangers in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zijn grootste inspiratiebronnen zijn vocalisten als: Sarah Vaughn, Mel Tormé, Shirley Horn, Frank Sinatra, Jim Reeves, Bing Crosby, Tony Bennett, Rosemary Cloony, Carmen McRay en natuurlijk Ella Fitzgerald. Hij heeft aan het conservatorium gestudeerd bij jazz-zangeres Deborah Brown, die hem de fijne kneepjes van het swingvak leerde. In 1993 studeerde hij af.

Losse kaarten à € 8,00 en passe-partouts à € 19,00 (die toegang geven tot alle drie de concerten) zijn verkrijgbaar bij: Passe Electrospeciaalzaak, Burg,Winklerplein 16a te Sliedrecht (0184-420259), Fa. De Vries, Kerkbuurt 25, 3361 BB, Sliedrecht, tel. (0184) 413046 en aan de kassa van De Lockhorst. Ook kan men rechtstreeks kaartjes bestellen via www.theaterdelockhorst.nl.

advertentie
advertentie