Stijgende lijn Drivers

13 september 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De jeugd van tafeltennisvereniging Drivers heeft de stijgende lijn te pakken. Na een aarzelend eerste weekeinde, waren de resultaten in week twee een stuk beter.

Dit seizoen nemen vijf teams deel aan de regionale competitie. Het eerste team komt uit in de hoogste klasse van de afdeling West. Zij zullen strijden tegen degradatie, aangezien het team verjongd is. Dit team leed in de eerste wedstrijd een 9-1 thuisnederlaag tegen Papendrecht, maar deelde in duel twee de punten met Shot 65 2: 5-5. Het tweede team, uitkomend in de derde klasse, zag zijn sterkste speler Simon Aangeenbrug vertrekken naar het eerste team. Ondanks een sterk optreden van Freddy de Bruin (twee zeges) verloren de Hardinxveldse het eerste duel met 8-2 van Shot ’65. De tweede wedstrijd ging met 6-4 verloren tegen Mttv 1.

Bij team drie hield Wim de Bruin in de eerste ronde de eer hoog: hij boekte drie winstpartijen, maar kon een 3-7 nederlaag niet voorkomen. Ook hier was het resultaat in de tweede wedstrijd een stuk beter; dit duel werd met 8-2 gewonnen van Tavernie 5.

Team vier startte met een dikke nederlaag, met 9-1 tegen Sliedrecht Sport 4. Uit bij Mttv 2 ging het een week later een stuk slechter: 7-3.

Het vijfde team komt uit in de pupillen c klasse. Tegen Alexandria ’66 wisten de spelers maar twee punten te sprokkelen: 2-8. Ook in de tweede wedstrijd ging het niet best. Nttc 5 was met 9-1 te sterk.

advertentie
advertentie