'Jouw persoonlijke kledingstijl'

22 september 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Uiterlijk is het eerste dat opvalt en het laatste dat we van elkaar vergeten. De kleding die een persoon draagt speelt daarbij een grote rol. Kleding die goed zit laat een figuur mooi uitkomen. Pluspunten worden benadrukt en de aandachtspunten verdoezeld. Niet het modebeeld of de ideale maat zijn het uitgangspunt maar de mens.

Iedereen die wil weten welke kleding het best past bij de lichaamsvorm, kunnen deelnemen aan de workshop 'Jouw persoonlijke kledingstijl'. In deze workshop wordt op praktische wijze ingegaan op lichaamskenmerken en welke kledingstijl daar het beste bij past. Aan de hand van visuele tips leren deelnemers hoe zij bepaalde kenmerken met kleding kunnen accentueren of camoufleren. De workshop staat open voor vrouwen van alle leeftijden.

De workshop vindt plaats in het managementcentrum naast het Beatrixziekenhuis aan de Banneweg 57 in Gorinchem, op woensdag 4 november van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten bedragen € 43, inclusief een mini-stijlboek. Rivas-pashouders krijgen twintig procent korting.

Deelname is mogelijk na aanmelding, tot een week voor de start van de workshop. Maximaal acht personen kunnen meedoen. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via de Zorglijn van Rivas, 0900-8440 of via www.rivas.nl.

advertentie
advertentie