Drumband EMS viert ‘jubileafeest’

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

Afdelingsvoorzitter Jan Biesheuvel feliciteerde De Hek met haar jubileum en gaf daarbij aan dat zij een lid was waarop je kan bouwen. Zij kreeg uit handen van de afdelingsvoorzitter de insigne en de daarbij horende oorkonde van de vereniging uitgereikt. Verenigingsvoorzitter Wim de Ruiter feliciteerde namens de KNFM Elly met haar jubileum en sprak de hoop uit dat ze nog veel jaren enthousiast lid zal blijven. Hij overhandigde haar de insigne en de daarbij horende oorkonde van de bond.

H’VELD-G’DAM - De drumband van muziekvereniging EMS heeft zaterdag een ‘jubileafeest’ gevierd. Elly de Hek-den Breejen (25 jaar lid van de vereniging en afdelingsvoorzitter van de DRUMA) en Jan Biesheuvel (40 jaar lid) zijn in het zonnetje gezet.

Hierna was het de beurt om afdelingsvoorzitter Jan Biesheuvel in het zonnetje te zetten. Nu was hij zaterdagmiddag al verrast door zijn eigen drumband, die hem verraste met een serenade voor de deur. Hij kreeg hierbij een prachtige spiegel aangeboden, waarop twee foto’s waren ingegraveerd.

Oud-voorzitter Jan Boerman sprak lovende woorden over de afdelingsvoorzitter met als kern; Jan is een onmisbare schakel niet alleen voor de drumband, maar voor heel de vereniging, Jan is goud waard. Aansluitend overhandigde hij de jubilaris de gouden insigne met de daarbij behorende oorkonde van de vereniging. Verenigingsvoorzitter Wim de Ruiter sloot zich hierbij aan, daarnaast gaf hij te kennen dat de jubilaris ook waardevolle input levert bij het bepalen van de visie voor de club. Uit handen van de verenigingsvoorzitter kreeg de jubilaris de insigne met de bijbehorende oorkonde van de bond uitgereikt. Na het officiële gedeelte werden beide jubilarissen gefeliciteerd door de leden van de drumband, familie en bestuursleden, onder het genot van een koud en warm buffet, aangeboden door de jubilarissen.

advertentie
advertentie