Gorinchem Trouwt wordt een sprankelend festijn

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

,,We kwamen elkaar tegen op een andere bruidsbeurs en het leek ons leuk om een dergelijk evenement in Gorinchem te organiseren”, vertellen de organisatoren Bianka den Breejen, Persis van Schaik en Maria Schenk. ,,De beurs richt zich niet alleen op aanstaande bruidsparen, maar ook op stellen die zich gaan verloven of een huwelijksjubileum willen vieren. De bezoekers worden ontvangen met een glaasje champagne en zijn daarna van harte welkom bij de stands van de deelnemende bedrijven in Hipper en de Napoleonzaal. Ook de binnentuin speelt een belangrijke rol.”

GORINCHEM – Hipper & De Nieuwe Kolfbaan aan de Torenstraat 1a vormen zondagmiddag 27 september van 12.00 tot 17.00 uur het decor voor een sprankelend evenement met de veelzeggende naam: Gorinchem Trouwt. De bruidsbeurs biedt aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden een unieke gelegenheid om zich in een stijlvolle ambiance een beeld te vormen van de wijze waarop de ‘grote dag’ kan worden ingevuld. Tevens kunnen zij genieten van een swingende bruidsshow en kan er geoefend worden voor de trouwceremonie.

Door Ria Scholten

Speerpunt is de swingende en hippe bruidshow met voor elk type bruid én bruidegom een passende outfit van Avance Bruidsmode en Peter van Soest Herenmode. De show wordt driemaal gehouden en muzikaal omlijst door DJ Henry Wessels die ook als menspeaker fungeert. Jamies Kappers neemt de bruidskapsels voor haar rekening en de paren hebben bij Sun4You een mooi bruin kleurtje gekregen. Het plaatje wordt compleet met een boeket van Bellis Bloemen en natuurlijk ontbreekt de bruidstaart van Bakker Bas niet. Een ambtenaar van de gemeente geeft informatie over de formele kant van de huwelijksvoltrekking. Ook aanwezig is trouwambtenaar Carla Pera. Zij laat een aantal paren oefenen voor de echte plechtigheid.

De drie dames zijn zelf ook met hun bedrijf vertegenwoordigd. Bianca is eigenaar van Restaurant & Partycentrum Hipper & De Nieuwe Kolfbaan, Maria is fotografe en gespecialiseerd in bruidsreportages en Persis vervaardigt in haar atelier handgesmede trouwringen naar eigen ontwerp. Flying Emotion kan ervoor zorgen dat ze tijdens de plechtigheid op het juiste moment door een uil worden aangevlogen. Aanstaande bruidsparen kunnen alle rompslomp rond het huwelijksfeest in handen geven van weddingplanner Hanna Weddings. Tassar heeft een uitgebreide collectie exclusieve stoffen die zeer geschikt zijn voor gelegenheidskleding.

Voor de trouwkaarten is PrintMe een prima adres. Het bruidspaar zal zich de koning te rijk voelen in een limousine van Limousineservice Leerdam. Feestparadijs Harderwijk heeft de meest uiteenlopende decoraties om de feestzaal te versieren en goede wijn behoeft geen krans bij Wijnhandel Van Ouwerkerk. Het verlanglijstje van het paar ligt ter inzage bij Ben Poot. De gasten kunnen hun felicitaties plaatsen op bruiloftzuil.nl. Een romantische huwelijksreis, geboekt bij Thomas Cook, wordt de kroon op een prachtige dag.

Kaarten voor Gorinchem Trouwt zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers en kosten in de voorverkoop 8 euro en aan de deur 10 euro. In de parkeergarage onder het Kazerneplein kan gratis worden geparkeerd. Meer informatie bij Hipper (0183-666695) en op de websites www.hipper.nl en www.denieuwekolfbaan.nl.

advertentie
advertentie