Najaarscollectie bij Eye Wish Groeneveld

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - September staat in het teken van nieuwe modetrends. Dé trend van dit najaar is vintage. ,,Dit zie je ook terug in de brillen mode”, vertelt eigenaar Fred Kraaijeveld van Eye Wish Groeneveld.

In dit najaar komen klassieke modetrends terug in een nieuw jasje. Denk aan het retro Wayfarer model van Ray-Ban en de opvallende, donkere en zware brillen van bijvoorbeeld DKNY en Tommy Hilfiger. ,,Deze brillen zijn dé musthave van het najaar en zijn daarom onderdeel van de nieuwe najaarscollectie bij Eye Wish Groeneveld”, aldus Fred Kraaijeveld. ,,Naast deze brillen heeft Eye Wish Groeneveld een zeer gevarieerde collectie: van stijlvol tot sportief en van designer merken tot eigen merken.”

,,Een bril moet naadloos aansluiten bij levensstijl, uitstraling en de vorm van het gezicht. Daarom vinden we het belangrijk om alle tijd te nemen om een klant te adviseren”, legt Kraaijeveld uit. ,,Natuurlijk is iedereen ook altijd welkom om even zijn of haar bril te laten repareren, oppoetsen of bijstellen.”

Tijdelijk heeft Eye Wish Groeneveld een mooie aanbieding voor haar klanten: tot € 200 korting alle multifocale brillen. ,,Wij nemen er uiteraard alle tijd voor om deze bril vakkundig aan te meten. Ook glazen worden op maat gemaakt”, licht Kraaijeveld toe. ,,Zo krijgt de klant een bril waarmee ze écht op alle afstanden scherp zien.”

Eye Wish Groeneveld is te vinden aan Den Bogerd 1/D in Hardinxveld-Giessendam.

advertentie
advertentie