Jan W. Klijn in ‘Met niets begonnen’

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Jan W. Klijn is binnenkort te zien in het programma ‘Met niets begonnen’ van de Evangelische Omroep. In dit programma worden Nederlanders bezocht die zichzelf welvarend hebben gewerkt. Samen met presentator Marc Dik gaan zij terug naar de plek waar het begon en laten ze zien hoe ze nu leven en wonen. Jan W Klijn: ,,De opnamen zijn onlangs geweest. Nu houd ik niet zo van terugblikken - ik kijk altijd naar de toekomst - maar doordat allerlei zaken uit mijn verleden werden opgehaald, kwamen de herinneringen wel weer bovendrijven. Het is onvoorstelbaar wat ze van tevoren al over mij te weten waren gekomen. Meer dan ik mezelf realiseerde.” ‘Met niets begonnen’ wordt uitgezonden op 8 oktober vanaf 22:30 uur op Nederland 1.

Jan Willem Klijn (68) kwam in Giessendam ter wereld. Sinds 1978 schrijft de inwoner van Groot-Ammers boeken. Daarnaast is hij vanaf 1997 bedrijfsadviseur en sinds 1999 meerderheidsaandeelhouder bij Johan de Heer, een muziekzaak in Sliedrecht. Momenteel is hij druk bezig om zijn 27ste boek af te ronden.

Recent is het 26ste boek van Klijn uitgebracht met de titel ‘Overwinning’. Dit boek is het vervolg op ‘Oorlogstijd langs de Lek’ waar tot nu toe ruim 3000 exemplaren van zijn verkocht. ‘Overwinning’ ligt nu in de boekhandels of is te bestellen via www.janwklijn.nl.

advertentie
advertentie