Prima weerzien met promotieklasse

27 september 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het weerzien met de promotieklasse is niet slecht verlopen voor de volleyballers van OKK '70. De degradant versloeg het Rotterdamse Volley Zuid met 3-1.

Coach Brouwer heeft de beschikking over een sterke selectie en dat lieten de Hardinxvelders in de beginfase van de wedstrijd meteen zien. Na enkele sterke servicebeurten ontstond al vrij snel een verschil van vijf tot zes punten. Dit werd niet meer weggeven. In het tweede bedrijf kwam het verschil met de Rotterdammers nog sterker in de score naar voren: 25-15. In de derde set slopen er aan de Hardinxveldse zijde wat slordigheden in, waardoor Volley Zuid het initiatief overnam. Coach Brouwer kon de gezichten niet meer dezelfde kant op krijgen waardoor de set verloren werd. De bezoekers roken bloed en spoten in de vierde set uit de startblokken. Het verschil werd echter niet groot en enkele sterke servicebeurten leverde de thuisploeg uiteindelijk de setwinst en de overwinning op. Zaterdag spelen de heren wederom tegen een Rotterdams team, Fusion is dan de tegenstander.