Museum De Koperen Knop zoekt vrijwilligers

28 september 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het museum De Koperen Knop is op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies. Zo kan het museum medewerkers gebruiken voor de exposities, die functioneren binnen de expositiecommissie. Maar ook suppoosten en educatiemedewerkers die zich richten op interne en externe informatievoorziening voor bepaalde doelgroepen, zijn welkom.

Geïnteresseerden die meer willen weten over de precieze inhoud van de functies, kunnen de website van het museum raadplegen (www.koperenknop.nl) of een informatieblad aanvragen via telefoonnummer 0184-611366 of koperenknop@planet.nl.

Alle nieuwe medewerkers krijgen een interne opleiding en draaien mee met vrijwilligers die al angere tijd in dienst zijn. Na een proefperiode, waarin de vrijwilliger de kans krijgt om nader kennis te maken met het museum en het werk, volgt een vrijwilligersovereenkomst.

De Koperen Knop is een professioneel draaiende museumorganisatie. Al het werk binnen deze organisatie wordt gedaan door vrijwilligers. Zij worden in team- of commissieverband aangestuurd door de museumdirecteur, die op verschillende onderdelen weer wordt bijgestaan door coördinatoren.

advertentie
advertentie