Mentalisten Rob en Emiel op Wensfestival

29 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De wereldkampioenen mentalisme 'The Magic Bar' geven zaterdag 24 oktober een exclusief optreden tijdens het Wensfestival, dat gehouden wordt ten bate van de Doe Een Wens Stichting in de Lockhorst. The Magic Bar was meerdere malen op tv te zien en staat garant voor een spectaculaire en bruisende act.

The Magic Bar bestaat uit Emiel Lensen en Rob Mollien. Beiden zijn professioneel goochelaar. Tijdens hun optreden staan zij garant voor een magic show compleet met geluid en lichteffecten. Zij laten de bezoekers keer op keer versteld staan. Het duo verleent belangeloos hun medewerking aan het Wensfestival.

Op zaterdag 24 oktober wordt door de regionale afdeling van de Doe Een Wens Stichting een groots Wensfestival georganiseerd. In partycentrum, sporthal en bronbad 'De Lockhorst' wordt van 17.00 tot 23.00 uur een watertrappelkampioenschap, zwem-, spinningmarathon en een korenslag georganiseerd met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen om de liefste wens van zieke kinderen te vervullen.

Kaartjes voor de korenslag kosten 7,50 euro en zijn binnenkort verkrijgbaar via www.theaterdelockhorst.nl. De organisatie is nog op zoek naar spinners, zwemmers (inschrijven kan tot 10 oktober) en vooral sponsors en publiek. Meer informatie is verkrijgbaar via wensfestival@hotmail.com.

De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De grens van een wens wordt bepaald door de fantasie van het kind. Doe Een Wens wil blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Inmiddels zijn in Nederland al meer dan 3000 wensen vervuld. Kijk voor meer informatie op www.doeeenwens.nl.

advertentie
advertentie