Nieuwe rubriek in Het Kompas: Wat boeit u?

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Het Kompas is op zoek naar mensen die willen praten over wat hen boeit. Dit kan een bijzondere verzameling of een leuke al dan niet voor de hand liggende hobby zijn. Het maakt niet uit of u koeien of postzegels spaart. Of dat u graag foto’s maakt tijdens Formule 1 races. Doet u al jaren aan houtsnijwerk of heeft u een zelf ontworpen en heel bijzonder interieur? Kunt u als beste tuinieren of ligt u altijd te sleutelen onder uw oldtimer? Staat uw leven in het teken van een sport of van muziek? Spot u graag vliegtuigen of treinen of bent u uren zoet met modelbouw? Is er iemand die alles weet over de historie van Giessendam of over ons koningshuis?

In Het Kompas Sliedrecht is deze rubriek al vanaf 2007 te vinden. Inmiddels vertelden meer dan 65 Sliedrechters met passie over hun hobby. Doordat tijdens de zomervakantie beide Kompassen samengevoegd waren heeft ook de Hardinxveldse lezer kennis kunnen maken met een aantal van hen. Misschien herinnert u zich de van Klassiek tot Rock & Roll passie van Klaas (foto) nog: de gitaar spelende zanger en koordirigent. Kent u Sjaan nog die vertelde over de beelden die ze uit een stuk speksteen weet te halen? Of maakte de aan zingen verslaafde Brenda indruk op u?

Omdat ook Het Kompas Hardinxveld - Giessendam hoopt met ‘Wat mij boeit…’ een traditie neer te zetten wordt hierbij van jong tot oud opgeroepen om contact op te nemen met de redactie. Correspondent Margreet Strijker maakt dan een afspraak met u voor een interview van een half uur tot drie kwartier. Ook wordt er een foto gemaakt. ‘Wat mij boeit…’ zal binnenkort ook elke veertien dagen in deze krant te vinden zijn. Om welke hobby of passie het gaat maakt niet uit. Als het u maar boeit.

Mail of bel Het Kompas! E-mail: kompas.hardinxveld@bdu.nl. Telefoonnummer 0184-612511.

advertentie
advertentie