Creatief de herfst in bij SKEW

2 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Voor iedereen die ervan houdt creatief bezig te zijn en iets moois in huis te hebben wat zelf is gemaakt, geeft SKEW woensdag 14 oktober een nieuwe workshop: huisdecoratie met natuurlijke materialen.

In deze workshop maken deelnemers een frame op een standaard decoratief op met mos en takjes. Vervolgens maken zij hun werkstuk op met mooie houdbare herfstmaterialen. Ze maken hierin zelf een keuze uit de verschillende kleuren en materialen. Het stuk is lang houdbaar en het frame is altijd opnieuw te gebruiken voor een nieuwe creatie.

De deelnemers worden begeleid door José Verschoor.

Deze nieuwe workshop vindt van 19.30 tot 22.00 uur in SKEW -locatie de Drijvershof, aan de Nassaustraat 6. De workshopprijs bedraagt € 27,50, inclusief gebruik van alle materialen die nodig zijn tijdens de workshop. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan bij de SKEW, via 0184-612771 of via e-mail: ineke@ducdalf.nl, onder vermelding van (nawt-)gegevens. Voor meer informatie over José Verschoor kan gekeken worden op: http://www.freewebs.com/joseverschoor/index.htm.

Meer informatie over het activiteitenprogramma van de SKEW is te vinden op: www.ducdalf.nl.

advertentie
advertentie