Het Kompas zoekt kandidaten voor ‘Wat mij boeit'

2 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De rubriek ‘Wat mij boeit…’ is binnenkort iedere veertien dagen in deze krant te vinden. In Het Kompas van vorige week kon u lezen dat we op zoek zijn naar mensen die willen praten over wat hen boeit. Dit kan een bijzondere verzameling of een leuke, al dan niet voor de hand liggende, hobby zijn.

Enkele mensen hebben zich inmiddels aangemeld, waaronder twee mannen die prachtige foto’s maken tijdens Formule 1 races. Ook gaan we praten met een heel creatieve en handige persoon, die in een appartementje woont, waarvan ze het bijzondere interieur zelf ontworpen heeft. De komende weken leest u er alles over.

In navolging van de Sliedrechtse editie hoopt ook Het Kompas Hardinxveld-Giessendam met ‘Wat mij boeit…’ een traditie neer te zetten. Vandaar dat we jong en oud oproepen om contact op te nemen met de redactie. Correspondent Margreet Strijker maakt dan een afspraak met u voor een interview van een half uur tot drie kwartier. Ook wordt een foto gemaakt. Om welke hobby of passie het gaat maakt niet uit. Als het u maar boeit. Zo zijn we bijvoorbeeld zeer geïnteresseerd in het verhaal van een dame uit Hardinxveld-Giessendam, die spaarvarkens verzamelt. Zij heeft één van deze varkens afgelopen week laten taxeren tijdens De Dag van de Ouderen.

Weet u wie dit is? Kent u iemand anders met een bijzondere hobby? Of wilt u vertellen over uw bijzondere levensvisie? Neem contact op met kompas.hardinxveld@bdu.nl of 0184-612511.

advertentie
advertentie