Voorbereiding op 65 jaar Bevrijding

4 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Ingezonden oproep

H'VELD/G'DAM - 5 Mei 2010 is weer een nationale feestdag en vieren wij 65 jaar bevrijding. Vrijheid is een groot goed, waarbij we natuurlijk dagelijks even zouden moeten stilstaan, maar op deze dag toch zeker. Na 10 jaar zal Oranjevereniging Oranje Trouw weer een allegorische optocht organiseren. Met haar vele vrijwilligers zal dat waarschijnlijk niet moeilijk zijn, maar het belangrijkste wat we nodig hebben zijn deelnemers en sponsors.

Vele bedrijven en verenigingen zullen deze week een brief in hun postbus vinden met het verzoek passief en/of actief mee te doen aan deze, naar we hopen spectaculaire optocht. Hebt U zo’n brief niet ontvangen, schroom dan niet en neem a.u.b. contact met ons op via onderstaande manieren, dit geldt natuurlijk ook voor particuliere deelnemers en woonwijken:

Bijvoorbeeld via onze site www.oranje-trouw.nl , U kunt het hierop voorkomende inschrijfformulier invullen, of een briefje naar ons secretariaat sturen: Postbus 6, 3370 AA H’veld-G’dam, of een telefoontje naar Gerrit de Ruyter: 0184-613568 na kantooruren en tijdens kantooruren: 06-30859837 of 0184-620222 (Van Noordenne Staal B.V.)of klik één van de bestuursleden aan op de pagina “Het Bestuur” om een e-mail te versturen.

Vanwege de vele werkzaamheden wat de organisatie voor zo’n optocht met zich meebrengt zijn we misschien wat vroeg om Uw deelname te vragen, maar als directie of bestuur zult U begrijpen dat men nooit te vroeg kan beginnen aan zo’n evenement. Reageer daarom zo snel mogelijk, we verwachten nl. voor dit 65ste bevrijdingsjaar veel animo en de optocht kan ook niet te lang worden. Er zijn nu reeds diverse aanmeldingen binnen en het zou ons spijten indien we iemand moesten teleurstellen.

Verdere bijzonderheden moeten nog worden uitgewerkt en Uw ideeën voor deze dag zijn dan ook van harte welkom, voor benodigde vervoersmiddelen en/of materialen kunnen we voor U bemiddelen en natuurlijk houden we U zo veel mogelijk op de hoogte van de voortgang van de organisatie van deze tocht.

Schroom dus niet en geef Uw bedrijf/vereniging snel op als deelnemer aan en/of sponsor van deze tocht!!!!

Ook voor de weer te houden Stratenversier-wedstrijd 2010 kunnen de wijken zich weer opgeven via de bovengenoemde manieren; per mail, tel. of brief, ook hiervoor zal het thema zijn : “65 jaar bevrijding”, nadere informatie volgt nog op onze site en in Het Kompas.

Laten we er samen een feestelijk en Oranje Bevrijdings- en Koninginnefeest 2010 van maken en reageer massaal op deze oproep. De 7 mensen in ons bestuur en de vrijwilligers kunnen dit zeker niet alleen af dus reageer NU!

Bij voorbaat hartelijk dank, namens het bestuur van Oranjevereniging Oranje Trouw te Hardinxveld-Giessendam

Bertie den Breejen, voorzitter

advertentie
advertentie