MeerBusiness Zakenlokaal voor ondernemers

6 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

REGIO - MeerBusiness houdt, samen met de Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost en de Unitas Business Club, donderdag 15 oktober van 17.00 tot 19.00 uur voor de vierde keer het 'MeerBusiness Zakenlokaal'. Deze netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren en managers uit de regio wordt gehouden in de kantine van Unitas aan de Bataafsekade in Gorinchem.

Om het regionale en het lokale netwerk uit te breiden en te versterken, organiseren MeerBusiness en de Rabobank een aantal keren per jaar door de hele regio een 'MeerBusiness Zakenlokaal'. Het doel van het Zakenlokaal is om op een ontspannen manier en onder het genot van een borreltje te netwerken met andere directeuren en managers uit de regio. Het eerste rondje en de hapjes komen voor rekening van MeerBusiness. Deze bijeenkomst is voor iedereen die Business to Business zaken doet. Aanmelden kan via de site www.meerbusiness.nl (regio Drechtsteden). Entree is gratis.

MeerBusiness is het grootste ondernemersplatform in de regio dat zich tot doel heeft gesteld bedrijven uit de regio Drechtsteden, Hoeksche Waard, Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en het Land van Heusden en Altena met elkaar in contact te brengen. In de basis doen zij dat via de website en de e-mailnieuwsbrieven. Hiervoor zijn nu al een paar duizend zakelijke e-mailadressen aanwezig. Maar ook organiseren zij gedurende het jaar verschillende netwerkbijeenkomsten (groot en kleinschalig) en geven ze de Wie-is-Wie Businessgids jaarlijks uit. Kijk voor meer informatie op www.meerbusiness.nl (regio Drechtsteden).

advertentie
advertentie