‘Vet’ feest met jarige band Jan Pak de Leuning

29 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse driemansformatie ‘Jan Pak de Leuning’, de band met karakter, viert op vrijdag de dertiende november hun vijfde verjaardag, in samenwerking met de TheaterGroep in De Lockhorst in Sliedrecht. Geheel in de stijl van Jan Pak de Leuning wordt dit natuurlijk geen doorsnee avond maar een ‘vet feest’. Want vanaf binnenkomst kan onbekommerd en onbeperkt genoten worden van hete leuningen en friet à la Jan, al dan niet speciaal.

Het voorprogramma wordt verzorgd door United by Music, een groep talentvolle mensen met een verstandelijke beperking die de Blues zullen spelen.

De Jannen kenmerken zich door herkenbaarheid en humor. Bij het overgrote deel van het repertoire komen bij velen warme herinneringen aan de jaren 50 tot en met 90 naar boven. Maar ook eigen werk, zoals de dit jaar uitgekomen hit de ‘Rookverbodblues’ zal menigeen dwingen de benen op de dansvloer in beweging te zetten. Al was het maar om de calorieën van de vette happen te verbranden. Interactie met het publiek speelt een grote rol: of het nu gaat om meezingen of om prijsvragen met doldwaze prijzen (het gerucht gaat dat er in het verleden al vakanties en belabonnementen zijn weggegeven). Altijd is het feest. Tel daar de persoonlijke security de ‘Jannemannen’ bij op en men kan niet anders dan tot de conclusie komen: die Jannen zijn echt vet. En populair bovendien; het concert is reeds uitverkocht.

Meer info op www.janpakdeleuning.nl.

advertentie
advertentie