Verwendag voor chronisch zieken

31 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Chronisch zieken worden van 6 tot en met 14 november lekker verwend tijdens de Week van de Chronisch Zieken. De organisatie hoopt dat deze mensen hun ziekte zo even kunnen vergeten.

MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden verzorgt vrijdag 13 november een gezellige middag voor hen, met allerlei activiteiten. Het programma begint om 13.00 en eindigt om 16.00 uur. Een kapper is aanwezig, bezoekers kunnen gemasseerd worden, meedoen aan een tochtje nordic walking, opgemaakt worden, een manicure krijgen en deelnemen aan verschillende creatieve activiteiten. De samenkomst wordt gehouden in het kantoor van MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden, Spijksedijk 28G in Gorinchem.

MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden is er voor alle mensen met een beperking, ontwikkelingsachterstand of chronische aandoening en voor hun omgeving. MEE biedt informatie, advies, bemiddeling en ondersteuning. Dit kan gaan over alle terreinen van het dagelijks leven, van arbeid tot vakantie, van financiële regelingen tot onderwijs.

Aanmelden kan bij Inge Rozendaal, consulent dienstverlening MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden, via secretariaatav@meeav.nl.

advertentie
advertentie