Antiek- en curiosadagen De Koperen Knop

10 november 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Museum De Koperen Knop staat donderdag 19 en vrijdag 20 november in het teken van antiek en curiosa. Dan vindt dit tweejaarlijkse verkoopevenement plaats en worden stands ingericht met koopwaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Met het oog op de komende feestdagen heeft het museum een aantal handelaren uitgenodigd om deel te nemen aan de antiek- en brocantedagen. Daarbij is gelet op een combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Op de museumzolder en in de expositieruimte is deze dagen bijzonder antiek, leuke brocante en aantrekkelijke curiosa te vinden. Serviesgoed, kerstdecoraties, glaswerk, linnengoed, zaken voor de gedekte tafel, zilver, antieke kaarten en prenten, porselein, sieraden, tassen, ceintuurs, sjaals, en divers kleingoed zijn verkrijgbaar. Ook is er een speciale stand met wedgewood.

Beide dagen is Museum De Koperen Knop aan Binnendams 6 open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is € 2 per persoon. Kortingskaarten en museumkaarten zijn niet geldig. Donateurs van het museum hebben gratis toegang. Voor inlichtingen: 0184-611366 of www.koperenknop.nl.

advertentie
advertentie