Borstvoedingscafé van Rivas Zorggroep

10 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Rivas Zorggroep verzorgt op verschillende data in november en december het Borstvoedingscafé. Moeders die borstvoeding (gaan) geven of kolven voor hun baby zijn hierbij van harte welkom. Het ontmoeten van andere moeders en het uitwisselen van ervaringen in een prettige en ontspannen sfeer staan voorop. Ook partners zijn uiteraard van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomsten wordt aandacht besteed aan diverse thema's, zoals: 'hoe vaak geef je je kindje borstvoeding', 'hoe lang duren de voedingen' en 'nachtvoedingen'. Onder het genot van een bakje koffie, thee of fris kunnen aan de aanwezige borstvoedingsdeskundige allerlei vragen over borstvoeding worden gesteld. Informatiemateriaal is aanwezig.

Alle bijeenkomsten zijn van 10.30 tot 12.00 uur. Tijdens de bijeenkomsten kunnen moeder gerust borstvoeding geven aan hun baby borstvoeding. Ook is een verschoonplaats aanwezig. Voor oudere broertjes en/of zusjes is op iedere locatie een speelhoekje ingericht.

De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende data en locaties. Deze zijn te vinden op www.rivas.nl, verkrijgbaar via de Rivas Zorglijn 0900-8440 of op te vragen via zorglijn@rivas.nl.

advertentie
advertentie