Programma intocht Sinterklaas Hardinxveld-Giessendam

12 november 2009 om 00:00 Nieuws

Zaterdag 21 november

10.30 uur: aankomst in Boven-Hardinxveld bij het voetveer naar Werkendam.

10.50 uur: welkomstwoord van de burgemeester.

11.00 uur: plotverhaal met danspieten en opa en oma Sint.

11.00 uur: start Sinterklaasmarkt bij de Lange Wei.

11.15 uur: stoet zet zich in beweging richting Sinterklaasmarkt over de Buurt.

11.30 uur: aankomst op de Sinterklaasmarkt. Deze vindt plaats op het parkeerterrein van zorginstelling de Lange Wei. Optreden OKK, schoolorkest de Driemaster, Shantykoor Ahoy, Majorettes van EMS. Kramen en spelletjes van plaatselijke verenigingen en instellingen. Kindervlooienmarkt. Verkoop zelfgemaakte artikelen. Gratis springkussens. Volop muziek door DJ Willem Verschoor. Oliebollenkraam en koffiekraam van de Lange Wei. Bekendmaking winnaars kleur-teken-rebuswedstrijd. Tussen 11.30 uur en 12.30 uur treedt de pietenband ook op in de Judith Leysterhof, supermarkt Hoogvliet en voor de bejaarden in de Paulus Potterstraat.

13.00 uur: einde sinterklaasmarkt.

14.00 uur: aankomst Sinterklaas bij de Damsluis. De Sint wordt welkom geheten door de burgemeester.

14.15 uur: stoet loopt richting podium dat tussen Foto de Leng en Sportshop Andre Vlot staat.

14.30 uur: ontknoping plotverhaal, optreden van de danspieten, OKK, Majorettes EMS, schoolorkest van de basisschool de Driemaster. Verder de bekendmaking van de prijswinnaars van de kleur/teken/Rebuswedstrijd. DJ Willem Verschoor vermaakt het publiek met zijn muziek. De Pietenband geeft ook acte de presence.

15.30 uur: Sinterklaas gaat nog een uurtje varen op een rondvaartboot op de Giessen, met achttien kinderen die Sinterklaas speciaal heeft uitgenodigd.

advertentie
advertentie