Tafeltennisteam Bresser slaat bres

13 november 2009 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - Door een ruime 1-9 overwinning op DFC 2 uit Dordrecht heeft HTV 1 de koppositie in klasse 4.43 overgenomen van Serve ’71 2. De Hoornaarse talfeltennissers hebben inmiddels een voorsprong van zeven punten. De sterk invallende Bram Bongers wist twee partijen op zijn naam te schrijven. André Meerkerk en Kees Bresser bleven ongeslagen. Ook in het dubbelspel waren zij niet te kloppen. Met nog twee wedstrijden voor de boeg stijgt de spanning voor de tafeltennissers uit Hoornaar. De thuiswedstrijd voor aankomende week is, op verzoek van de tegenstander, verzet naar 1 december.

HTV 2 won met 7-3 van Shot 10. Nico den Besten scoorde honderd procent en Henk den Besten zegevierde twee keer. Invaller uit team vijf, Arie Buizert, speelde uitstekend maar kreeg geen loon naar werken. Hij won slechts één van zijn drie vijfsetters.

HTV 3 versus MTTV 6 eindigde in 5-5. Leendert Trouwborst was HTV's beste speler met twee zeges. Henk Blom en René Baan wonnen ieder eenmaal en zegevierden ook in het dubbelspel. HTV 4 verloor met 8-2 van Dordrecht 14. Leo van Oort wist een punt te veroveren en het dubbelspel won hij met Henk Blom.

HTV 5 was met 8-2 een maat te klein voor Papendrecht 11. Bram van Dijk en Roy v.d. Weteringh maakten de punten.

advertentie
advertentie