Eigen studio voor FdB Fotografie

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Lisanne Meerkerk en Femke de Bruin van FdB Fotografie openen de deuren van hun eigen studio. Ze betrekken een ruimte in het kantoor van reclamebureau MM Design aan de Hakgriend 5 in Hardinxveld-Giessendam. Sinds 2008 zijn deze twee jonge ondernemers bezig hun bedrijf op te bouwen. Ze hebben een geweldig doel: ,,We willen de top bereiken.”

FdB Fotografie heeft eigen vaste modellen: Karin, Nadia, Marie-Janne en Lieke. Lisanne Meerkerk en Femke de Bruin proberen zo diverse ideeën uit in de trant van beauty-, portret- en fashionfotografie. Nu de fotostudio 19 november officieel geopend wordt, begint FdB Fotografie ook met productfotografie. Ook staan ze open voor allerlei andere ideeën en mensen. ,,We merken dat er veel vraag is naar onze fotografiestijl. Het is verfrissend en nieuw”, aldus Lisanne en Femke. Daarom passen ze ook goed bij MM Design, aldus de twee. ,,Als fotostudio zijn we een goede aanvulling op het dienstenpakket van MM Design.”

Vrijdag 27 en zaterdag 28 november staat FdB Fotografie samen met het internationale jeansmerk DL1961 op de modellenbeurs in het World Fashion Center in Amsterdam.

Iedereen die een fotoshoot in de fotostudio van FdB Fotografie wil laten maken of meer informatie wil, kan mailen naar info@fdbfotografie of kijk op de hyves www.fdbfotografienl.hyves.nl.

advertentie
advertentie