Najaarsconcert De Dekmantel

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Mannenkoor De Dekmantel geeft zaterdag 21 november het traditionele najaarsconcert in dorpshuis ‘de Til’, Breestraat 1.

De Dekmantel is opgericht in 1995 en bestaat uit 38 enthousiaste mannen, die zich ten doel hebben gesteld om samen te zingen en muziek te maken. De muzieksoort varieert van Shanti’s tot Blues en van Country tot Jazz. De diversiteit in het repertoire kenmerkt het Mannenkoor als uniek in zijn soort. Dirigent Harm de Nooy geeft al vanaf de oprichting muzikale leiding aan het mannenkoor en het Combo, samengesteld uit leden van het koor zelf.

Speciale gasten zijn Rigato en Crystel Blue. Rigato brengt een bijzondere muzikale ontmoeting tussen twee vocalisten, Paula Snoeren en Marc Canto, uit totaal verschillende werelden. Rigato brengt een combinatie van klassieke en lichte muziek van wereldklasse. Een waar muzikaal theater dat exclusief geserveerd wordt voor het najaarsconcert van De Dekmantel. Songs uit musicals, opera’s en andere melodieën, worden door Marc Canto (tenor) en Paula Snoeren (mezzo, lichte muziek) met drama, romantiek en humor geserveerd als een ware delicatesse. De twee vocalisten hebben hun sporen verdiend tijdens exclusieve evenementen en vervulden hoofdrollen in diverse musicals, opera’s, concerten en theatershows. Na het concert verzorgt Crystel Blue gevarieerde dans- en luistermuziek voor jong en oud. Het najaarsconcert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie