ChristenUnie presenteert verkiezingsprogramma 'Stabiel en betrokken'

30 november 2009 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - Op de extra ledenvergadering van de ChristenUnie Giessenlanden heeft de programmacommissie een uitgebreid verkiezingsprogramma 2010-2014 aangeboden met als thema 'Stabiel en betrokken'.

,,Een gedegen programma”, meldt commissielid Jan Boer. ,,Wat in een brede programmacommissie intensief is besproken en uitgewerkt. Het programma vormt een goed kader voor de raad en het college.” Als samenvatting en bijlage bij het programma is, na een open discussie onder de leden, een aparte speerpuntennotitie samengesteld. Daarin wordt onder andere benadrukt: de keuze voor zelfstandig blijven van Giessenlanden, leefbaarheid, intensiveren en combineren van gebruik voorzieningen, duurzaam milieubeheer en bewaren eigenheid en identiteit van alle kernen.

Tevens werd bij de presentatie van het programma meegedeeld dat wethouder Freije beschikbaar is voor een volgende periode in het college. De ChristenUnie zal, als de gelegenheid zich voordoet, voor de raadsperiode 2010-2014 opnieuw haar bestuurlijke verantwoordelijkheid nemen.

advertentie
advertentie