HTV bijna zeker van promotie naar derde klasse

30 november 2009 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - Het eerste team van de Hoornaarse Tafeltennis Vereniging heeft in haar uitwedstrijd tegen Shot ’65 8 uit Zwijndrecht een mooie 3-7 overwinning geboekt. Hierdoor heeft het eerste team van HTV nog maar één punt nodig om zeker te zijn van promotie naar de derde klasse. De formatie uit Hoornaar wist de punten gelijkmatig binnen te halen. Andre Hartman, Andre Meerkerk en de goed invallende Wen Dong zorgden alledrie voor twee punten. Het zevende punt werd binnengehaald met het dubbelspel door de Andre’s. Het laatste benodigde punt voor promotie kan binnengehaald worden in de uitgestelde thuiswedstrijd tegen Dordrecht 9.

HTV 2 won met 6-4 van TTVA 4. Nico den Besten en Bram Bongers boekten ieder twee zeges. Gerrit v.d. Wal pakte een punt en won met Bram het dubbelspel. HTV 2 greep net naast de titel. Het team kwam slechts twee punten tekort op kampioen Sliedrecht Sport 5. HTV 3 kende ook een spannend slot van de najaarscompetitie, evenals HTV 2 kwam dit team ook twee punten tekort. HTV 3 tegen Merwestad 3 eindigde in een 7-3 overwinning voor HTV. Leendert Trouwborst, René Baan en Henk Blom sr. scoorden ieder twee keer. René en Leendert wonnen vrij gemakkelijk het dubbelspel. HTV 4 won met 6-4 van Merwestad 4. Een noodzakelijke overwinning om de laatste plaats definitief in handen te drukken van degradant Merwestad. Henk Blom was Hoornaars beste speler met drie zeges. Leo van Oort pakte twee punten en het dubbelspel was ook voor HTV.

HTV 5 won zeer ruim van DFC 5 met 9-1. Arie Buizert en Bram van Dijk bleven ongeslagen, Roy v.d. Weteringh moest een punt afstaan. Arie Buizert is de enige HTV'er die een winstpercentage van honderd procent heeft behaald over al zijn gespeelde wedstrijden.

advertentie
advertentie