Slapende man in modelwoning Wilgenzoom

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - In één van de drie modelwoningen van het project De Wilgenzoom in Hardinxveld-Giessendam is in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 december een slapende man gevonden. Er was geen schade aan de modelwoning en de man is na verhoor heengezonden.

Omwonenden van de nieuwe wijk De Wilgenzoom zagen ‘s avonds laat licht branden in een van de modelwoningen die speciaal ingericht is voor mensen die interesse hebben in een woning of appartement in De Wilgenzoom. De gealarmeerde werknemer van het bouwbedrijf BM van Houwelingen vond de man liggend in het bed van de woning. Op de vraag waarom de man zich in het bed bevond antwoordde de man dat hij zich bij binnenkomst zo thuis voelde dat hij besloot om meteen maar een nachtje te blijven. Van inbraak bleek geen sprake. Van inbraak bleek geen sprake, de actie bleek achteraf opgezet te zijn door het marketingteam van BM van Houwelingen om project Wilgenzoom extra onder de aandacht te brengen.

Iedereen die de modelwoningen van De Wilgenzoom zelf ook wil bekijken en ervaren, kunnen contact opnemen met een van de verkopende makelaars voor het maken van een afspraak of langskomen op een van de open dagen. Twee keer per maand worden de modelwoningen opengesteld voor bezichtiging en zijn belangstellenden welkom op de bouwlocatie aan de Troelstrastraat in Hardinxveld-Giessendam. Raadpleeg de projectwebsite www.wilgenzoom.nl voor meer informatie over dit project en voor data en tijden van de open dagen.

advertentie
advertentie