Sportieve sport-verenigingen gezocht

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Alle Zuid-Hollandse sportverenigingen maken weer kans op de Sportiviteitbeker. Sportservice Zuid-Holland en de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (LSTZG) zoeken sportverenigingen die zich in 2009 hebben onderscheiden op het gebied van sportiviteit. Deze verenigingen kunnen de Sportiviteitbeker Zuid-Holland 2009 winnen. Deze trofee heeft als doel: Bewustwording en het bewerkstelligen van een gedragsverandering op het gebied van sportiviteit en zinloos geweld.

Verenigingen kunnen zich tot en met 20 december aanmelden via info@sportzh.nl, wanneer zij in het afgelopen jaar acties hebben ondernomen ter bevordering van de waarden en normen (vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid), respect voor jezelf en je omgeving (tegenstander, scheidsrechters, publiek, accommodaties) en/of fair play en sportiviteit.

De organisatie selecteert uit de aanmeldingen vijf genomineerden, die in ieder geval naar huis gaan met een oorkonde en € 200,-. De winnaar van de Sportiviteitbeker Zuid-Holland 2009 ontvangt een bedrag van € 1000,-.

In 2008 wonnen DOP uit Delfgauw en DoCoS uit Leiden de Sportiviteitbeker 2008. Kijk voor meer informatie op www.sportiviteitbeker.nl.

advertentie
advertentie