Mevrouw Meis wint noodpakket van Risicowijzer

12 december 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM – Mevrouw Sylvia Meis is één van de tien winnaars van de prijsvraag van de Risicowijzer van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Deze Risicowijzer is vorige maand huis-aan-huis bezorgd. De prijsvraag bestond uit het beantwoorden van drie vragen die mevrouw dus allemaal goed beantwoord heeft.

De hoofdprijs, een ballonvaart boven de regio Zuid-Holland Zuid had ze niet gewonnen, schertste burgemeester Wiebosch maar wel een zogeheten noodpakket. De burgemeester bekeek samen met mevrouw Meis de inhoud van de koffer, waarin onder andere een verbandtrommel, grote waxinelichtjes, een zaklamp en batterijen en een radiootje zat.

Burgemeester Wiebosch wees nog op het belang van de Risicowijzer en ze haalde het ongeluk op de A15 met de vrachtwagen met slib. ,,Het had ook gas kunnen zijn. Daarom is die wijzer zo belangrijk”, aldus Wiebosch. Het deed haar genoegen te horen dat mevrouw Meis het advies in de folder had opgevolgd en de folder onder handbereik in de meterkast had opgehangen. ,,Gefeliciteerd met de prijs en ik hoop dat u hem nooit nodig heeft”, zei de burgemeester die haar felicitaties ook vergezeld deed gaan van een gezellige bos bloemen. De prijsuitreiking vond plaats in de raadzaal voor aanvang van de gemeenteraadsvergadering.

advertentie
advertentie