Sneeuwgarantie in Noordeloos

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

NOORDELOOS - Of de sneeuw de komende dagen zal smelten is niet duidelijk, maar één ding weten ze in Noordeloos zeker: dit weekend ligt er gegarandeerd een wit pak.

In het komende sneeuwrijke weekend organiseren Muziekvereniging Volharding en Oranjevereniging Wilhelmina namelijk de inmiddels traditionele Kerstborrel bij de Muziektent in Noordeloos. Beide verenigingen heten graag iedereen welkom rondom de vuurkorven die voor de muziektent voor een gezellige opwarming zorgen. Sinds vorig jaar slaan beide verenigingen de handen ineen voor de organisatie van de Kerstborrel.

Dat dit goed is bevallen blijkt wel uit het enthousiasme tijdens de voorbereiding waar soms verrassende zaken uit naar voren komen. Natuurlijk zijn er de muzikale intermezzo’s om de kerst- en eindejaarssfeer luisterrijk neer te zetten. En staan er weer knutseltafels in de muziektent waar de kinderen hun creativiteit op kunnen botvieren. Ook de ‘herdertjestocht’ doet de muziektent weer aan op zoek naar hun lammetjes. Het belooft een bijzondere happening in een sneeuwrijke ambiance.

De Kerstborrel wordt gehouden op zaterdag 19 december van 16.00 tot 21.00 uur voor de Muziektent in Noordeloos.

advertentie
advertentie