Medewerkersavond met een gouden randje

23 december 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Hard werken wordt beloond. In het geval van de medewerkers van De Lange Wei met het Prezo gouden keurmerk en een bijzondere medewerkersavond.

Directeur Wil Markesteijn opende de samenkomst waarna de ballen rolden voor een kerstbingo. Diverse prijzen, zoals kerstkransen en kalkoenen, wisselden van eigenaar. De medewerkers en vooral Henny Overmars (coördinator Kwaliteit, Opleiding & Arbo) werden vervolgens in het zonnetje gezet. Ook werden zij verrast door een optreden van De Golden Girls. Het werd een hilarische uiteenzetting van alle verrichte werkzaamheden voor het behalen van het Prezo gouden keurmerk. Dit keurmerk staat voor verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap; Henny Overmars was de onbetwistbare kartrekker van dit project.

Het optreden, verzorgd door Anja Donatz, werd afgesloten met het binnenrijden van een paspop. Na het weghalen van de verpakking kwam een zeer mooie gouden galajurk te voorschijn. Henny Overmars kreeg hierbij de boodschap dat zij deze moet aantrekken als het Prezo gouden keurmerk in maart 2010 wordt uitgereikt. Na dit optreden was het woord aan directeur Markesteijn. Zij gaf onder meer aan welke werkzaamheden dit jaar door alle medewerkers verricht zijn. Markesteijn sprak haar waardering uit voor iedereen die zich dit jaar zo heeft ingezet voor de cliënten en De Lange wei.

Vervolgens werden de medewerkers onthaald op een warm en koud buffet, verzorgd door de keukenmedewerkers van De Lange Wei. De samenkomst werd beëindigd met de uitreiking van de kerstpakketten waarna de medewerkers allemaal voldaan naar huis gingen.

Woonzorgcentrum De Lange Wei bevindt zich aan de Rembrandthof 85 in Boven-Hardinxveld en is te bereiken via 0184-678000 of info@delangewei.nl.

advertentie
advertentie