Bakker Kleur en Sfeer looft winnaar 2009

23 december 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - De inmiddels jaarlijks terugkerende woonmetamorfose-actie bij Bakker Kleur en Sfeer heeft dit jaar een unaniem gekozen winnaar.

Familie van Dijk kocht een bestaand huis dat in een zeer gedateerde staat verkeerde. Marieke doorzag dat deze woning door een complete restyling, een fantastisch huis voor hun gezin zou kunnen worden. Zij gingen aan de slag, na veel gesloopt en weer gestuct te hebben, met zeer matte muurverf en bijzonder behang. Marieke wist de goede combinaties te maken. Inmiddels heeft het huis, op de zolder na, de verandering ondergaan. Even moe van het klussen vertelt Marieke dat ook deze ruimte komende winter aangepakt gaat worden. De bon van € 100 van Bakker Kleur en Sfeer komt dan ook goed van pas en wordt voor deze ruimte gebruikt.

Vanwege het grote aantal inzendingen werden ook een tweede en derde prijs uitgereikt. Familie Rouwenhorst uit Culemborg maakte voor hun zoon een kamer in voetbalstijl op een zeer bijzondere wijze en verdiende daarmee de tweede prijs. Door de muurschilderingen en een heus doel, de palen gemaakt van houten latten op de muur, werd het helemaal afgemaakt door rolgordijnen te kiezen waarop een voetbalveld te zien is. Op het tweede rolgordijn in de slaapkamer van Jorin staan voetbalschoenen aan een veter, geprint op een neutrale ondergrond. De derde prijs werd gewonnen door Elske Bode. Zij kocht bij de kringloop een oud kastje en gaf dit weer een nieuwe look met diverse kleuren roze zijdeglans lak. Helemaal leuk voor een meidenkamer.

Ook in 2010 kunnen weer mooie, leuke, spectaculaire veranderingen ingestuurd worden naar info@bakkerkleurensfeer.nl. Nieuwsgierig geworden naar de foto’s van de winnaars? Ga naar de site: www.bakkerkleurensfeer.nl.

advertentie
advertentie