‘We hebben vertrouwen in de toekomst’

23 december 2009 om 00:00 Nieuws

H’VELD-GDAM - Het is op 1 januari 2010 precies tien jaar geleden dat Jaap Tromp koos voor de oprichting van een eigen (belasting)advies- en administratiekantoor. Het bedrijf heeft een flinke groei doorgemaakt en is sinds vijf jaar gevestigd in een fraai pand aan de Rivierdijk 400. Op 1 september 2006 werd de directie uitgebreid met Francis Tromp en Erik Kraaijeveld. Tromp Advies telt momenteel twaalf goedgekwalificeerde medewerkers. ,,We richten ons in het bijzonder op het midden- en kleinbedrijf met als hoofdactiviteit allround dienstverlening op administratief en fiscaal gebied”, vertelt het drietal.

Door Ria Scholten

,,Middelgrote BV-structuren, maar ook kleinere bedrijven en ZZP’ers maken van onze diensten gebruik”, vertelt Jaap. ,,De mate van dienstverlening stemmen we af met de klant. De een geeft de totale financiële administratie uit handen, terwijl de ander de dagelijkse administratieve werkzaamheden met veel plezier zelf verricht. Ons kantoor kan dan worden ingeschakeld voor het opstellen van periodieke rapportages, jaarrekeningen en begrotingen. Ook de salarisadministratie nemen wij de klant graag uit handen. Ongeacht de grootte van het bedrijf hebben al onze relaties recht op optimale service, kwaliteit en betrokkenheid én een vast aanspreekpunt binnen ons kantoor.”

,,Ondernemers hebben te maken met diverse fiscale verplichtingen. Ook op het gebied van wet- en regelgeving hebben wij meer dan voldoende kennis in huis. Hierbij kun je denken aan inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting en loonbelasting, maar ook aan successie- en schenkingsrecht”, vult Francis aan. ,,Startende ondernemers kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij het schrijven van een ondernemingsplan. Daarnaast adviseren we onze klanten graag bij de verdere ontwikkeling van hun bedrijf.” De komende maanden staan weer in het teken van het samenstellen van jaarrekeningen en de verzorging van de aangifte inkomstenbelasting. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren wordt de aangifte inkomstenbelasting gedaan. ,,Laten we ons even beperken tot de laatstgenoemde groep. Ook wanneer er geen uitnodiging tot aangifte van de Belastingdienst is ontvangen kan het zinvol zijn dit te doen”, aldus Erik. ,,Een professioneel verzorgde aangifte verdient zich in veel gevallen terug. Bij nieuwe klanten wordt nogal eens duidelijk dat zij in het verleden de nodige aftrekposten over het hoofd hebben gezien. Hetzelfde geldt voor de huur- en/of zorgtoeslag, waar veel mensen recht op hebben, maar geen gebruik van maken.” Hoe kijkt de directie naar de toekomst? ,,We hebben een vaste kern van medewerkers en voldoende elan om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.”

Tromp Advies is bereikbaar via 0184-631165. Zie ook de website www.trompadvies.nl.

advertentie
advertentie