Informatiemiddag hartritmestoornissen

30 december 2009 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Patiëntenorganisatie De Hart & Vaatgroep regio Zuid-Holland verzorgt in samenwerking met de vakgroep Cardiologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis een informatiebijeenkomst over hartritmestoornissen en een pacemaker, op vrijdag 22 januari van 13.00 tot 16.00 uur.

Deze middag, in de kapel van de ziekenhuislocatie Amstelwijck, is bestemd voor patiënten met hartritmestoornissen en/of een pacemaker en hun naasten. Deelname is gratis, evenals het parkeren voor de deur aan het Van der Steenhovenplein 1 in Dordrecht.

De Hart & Vaatgroep is een nieuwe patiëntenorganisatie, ontstaan door de fusie van vijf patiëntenverenigingen op het gebied van hart- en vaatziekten.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan bij de Hart & Vaatgroep, G. Lamie, bij voorkeur via e-mail: g.lamie@hartenvaatgroep-zh.nl. Telefonisch kan ook, via 078-6133858.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz) is een modern ziekenhuis in de regio Drechtsteden met vier locaties: Dordrecht (2x), Zwijndrecht en Sliedrecht; en twee buitenpoliklinieken: Ridderkerk en Strijen. Of het nu gaat om complexe operaties, spoedeisende hulp, ziekenhuisopname of polikliniekbezoek; iedereen kan rekenen op een veilige, zorgzame en professionele behandeling. Het ASz is geassocieerd lid van de Stichting Topklinische Ziekenhuizen en Niaz-geaccrediteerd (hét keurmerk voor de zorg). Kijk voor meer informatie op www.asz.nl.

advertentie
advertentie