Cursus voor startende ondernemers

4 januari 2010 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - Steeds meer mensen nemen de stap om een eigen bedrijf op te starten. De Volksuniversiteit Papendrecht wil op deze trend inspringen door een serie van drie workshopavonden aan te bieden voor startende ondernemers in het Leerpark Dordrecht. Zij doet dit samen met een business coach van Bloesem!, een accountant van Van Noord Accountants, een ondernemersexpert van de Rabobank en een voorlichter van de Kamer van Koophandel.

De avonden zijn anders dan de ‘reguliere’ voorlichtingsavonden voor starters, omdat tijdens de avonden zowel de zakelijke als persoonlijke ontwikkeling aan de orde komt. Bovendien wordt de cursus daadwerkelijk afgesloten met een praktisch basis-ondernemingsplan en er wordt direct een netwerk van andere starters opgebouwd.

De avonden bestaan uit interactieve, praktische workshops met een mix van zakelijke én persoonlijke aspecten die spelen bij het starten van een eigen bedrijf. na elke avond krijgen de deelnemers gerichte huiswerkopdrachten mee.

De cursus duurt drie avonden, op 25 januari, 1 en 8 februari van 19.00 tot 22.00 uur. De kosten bedragen 55 euro per persoon voor de drie avonden, exclusief cursusmateriaal. Inschrijven kan via www.vupapendrecht of 078-6154764.

advertentie
advertentie