Gezond afvallen bij E.G.A. Nederland

5 januari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Gezond afvallen door betere voedingsgewoonten. De medewerkers van de E.G.A. Afslankclub staan aan het begin van het nieuwe jaar klaar met adviezen en voedingspatronen. ,,Wij werken met een eetwijzer en /of een kookboek waarmee iedereen op een gezonde manier kan afvallen", stellen de dames van de club.

De eetwijzer laat deelnemers zelf kiezen wat zij willen eten. Onder begeleiding van Lia leren zij met gezonde voeding om te gaan, zoals bepaalde hoeveelheden en combinaties. Lia: ,,Zelf bepalen welke groenten, vlees en fruit je eet. Je hebt twee weken nodig om erin te komen, maar dan snapt iedereen het." Het kookboek geeft aan wat deelnemers iedere dag moeten eten, dertien weken lang. Als zij dit goed doen, dan vallen zij ook dertien kilo af.

Maandagavond is weegavond bij de club. ,,Dat geeft de burger moed om vol te houden. Mensen die willen, kunnen blijven om de recepten met elkaar te bespreken. Lia brengt met regelmaat lekkere hapjes mee om te proeven.

Het inschrijfgeld is € 10. Het cursusgeld is € 6 per les. Iedere maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur vindt een cursusavond plaats in een zaaltje van het O.K.K-gebouw aan de Rijnstraat 1.

Aan het Liesveld 5 in Giessenburg wordt de cursus dezelfde avond gegeven, maar dan van 20.00 uur tot 21.00 uur. Voor meer informatie 0184-652318 of kijk op www.eganederland.nl.

advertentie
advertentie