Campagne ChristenUnie van start

28 januari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De ChristenUnie in Hardinxveld-Giessendam is met de lancering van de verkiezingswebsite www.kieschristenunie.nl officieel van start gegaan met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 3 maart 2010. De campagne heeft de titel ‘Stabiel, Betrokken, ChristenUnie’ meegekregen.

De ChristenUnie wil dat er oog is voor zwakken in de samenleving, dat de veiligheid wordt bevorderd en dat natuur en milieu worden bewaard. Het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie voor de jaren 2010-2014 is beschikbaar via de website en heeft als titel “Dienstbaar en duurzaam”. De ChristenUnie wil werken aan een stabiele en betrokken samenleving in Hardinxveld-Giessendam.

De ChristenUnie is verheugd dat het opnieuw is gelukt voldoende bekwame mensen te vinden die de ambitie hebben de ChristenUnie in de gemeenteraad te vertegenwoordigen. De lijst wordt aangevoerd door Kees Pille die benadrukt dat de ChristenUnie gaat voor “christelijk-sociale politiek met de Bijbel als richtsnoer”. Lijstduwer is Joop Evertse die in Hardinxveld-Giessendam gemeentesecretaris is geweest en nu gedeputeerde is van de provincie Zuid-Holland.

Op de website blikt de ChristenUnie terug op wat de afgelopen vier jaar is bereikt en presenteert de partij tevens de ambities voor de komende jaren. Verder zal de partij de komende weken onder meer middels advertenties, folders, deelname aan debatten en aanwezigheid op weekmarkten zichtbaar en hoorbaar zijn.

De verkiezingswebsite van de ChristenUnie is te vinden via www.kieschristenunie.nl.

advertentie
advertentie