MEE, nog dichter bij huis

29 januari 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Eén aanspreekpunt, waar mensen met een beperking of chronische aandoening direct antwoord krijgen op hun belangrijkste vragen en meteen aangemeld kunnen worden voor ondersteuning. Dat is wat MEE wil bereiken met de opening van het Servicebureau in haar kantoor in Gorinchem, die op 1 februari heeft plaatsgevonden.

Met de start van het nieuwe Servicebureau in het kantoor van MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden in Gorinchem, is MEE in staat om cliënten sneller, directer en vollediger van dienst te zijn. Het Servicebureau wordt bemand door consulenten die cliënten inhoudelijk kunnen ondersteunen, door middel van het bieden van informatie en advies.

Voorheen was het Servicepunt in Hendrik-Ido-Ambacht het eerste aanspreekpunt voor cliënten van MEE. Medewerkers stonden cliënten te woord en verwezen hen door naar consulenten. Het huidige Servicebureau zal u door de nieuwe manier van werken en hun aanwezigheid in het kantoor in Gorinchem veel sneller en directer van dienst kunnen zijn. Cliënten vertellen hun verhaal aan de consulent van het Servicebureau. Deze biedt hen de eerste noodzakelijke ondersteuning en zorgt ook voor de verdere afstemming binnen de organisatie.

MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden biedt informatie, advies, bemiddeling en ondersteuning aan alle mensen met een beperking, ontwikkelingsachterstand of chronische aandoening. Dit kan gaan over alle terreinen van het dagelijks leven; van arbeid tot vakantie, van geldzaken tot onderwijs.

Het Servicebureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het adres is Spijksedijk 28G in Gorinchem, 0900-2020672 of servicebureau@meeav.nl. Voor meer informatie: www.meeav.nl.

advertentie
advertentie