Infodag over 'Hof van Herdingfeld'

29 januari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Al een tijd staat het pand van Van Beuzekom, in de Peulenstraat, leeg. Maar daar gaat verandering in komen. Binnenkort zal op deze plek een prachtig appartementencomplex verrijzen. Op zaterdag 6 februari zullen de appartementen en de winkelruimtes in de verkoop gaan onder de naam ‘Hof van Herdingfeld’. Op die dag wordt ook een informatiedag georganiseerd in het pand aan de Peulenstraat 170, van 11.00 tot 13.00 uur.

Als iemand weet hoe heerlijk wonen het hier is, dan is dat wel de heer Van Beuzekom. Van Beuzekom vertelt dat hij hier 75 jaar geleden werd geboren. In 1954 werd het naastgelegen pand aangekocht, gesloopt en verbouwd. Daar hoorde ook de bekende tuin, achter het complex bij. Als we vragen waarom deze plek zo aantrekkelijk is om te wonen, noemt Van Beuzekom, de weldadige rust en ruimte achter zijn pand als grootste pluspunt.

Het project zelf valt op door het ontwerp, de kwaliteit en is prima bereikbaar. Het complex zal in het souterrain voorzien worden van een stallingsgarage. Bereikbaar via de Houweningenweer. ‘Hof van Herdingfeld’ staat voor wat wonen in het centrum zo aantrekkelijk maakt. Winkels en voorzieningen binnen handbereik, maar ook een weldadige rust door de tuin aan de achterzijde.

Op de begane grond van het pand wordt winkelruimte gecreëerd. Daarboven bevinden zich drie woonlagen. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich vier woningen van het type ‘Zwarte Zwaan’ en twee woningen van het type ‘Brandgans’. Op de derde verdieping twee woningen van het type ‘Wyandotte’. U ziet, de namen zijn rechtstreeks ontleend aan de huidige tuinbewoners. De appartementen variëren in oppervlak van 126 tot 180 m2 BVO en hebben een verkoopprijs vanaf € 179.500,- vrij op naam o.b.v.erfpacht.

Meer informatie over het project is beschikbaar bij de projectmakelaars: Alblasserwaard Makelaardij, Peulenstraat 187 en Hofstede Makelaardij, Buitendams 40. Het is mogelijk om van te voren in te schrijven via de website www.hofvanherdingfeld.nl of via de makelaars.

Het plan is een ontwikkeling van Pellikaan Project Ontwikkeling B.V. uit Gorinchem en Project Consult B.V. uit Veenendaal. De woningen zullen worden gebouwd door Aannemersbedrijf Pellikaan uit Gorinchem.

advertentie
advertentie