Nieuwe website Jambo Media

30 januari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Full-service internet marketingbureau Jambo Media heeft een compleet nieuwe website gelanceerd. Aanleiding voor de nieuwe site is de sterk toegenomen vraag naar zoekmachine marketing diensten. Het doel van de website is om bezoekers beter en uitgebreider te informeren over de mogelijkheden en kansen die het internet biedt.

Met ruim twe miljard zoekopdrachten per dag verwerkt Google een enorm aantal potentiële klanten. Gevonden worden op internet is een cruciale aspect bij het online zaken doen. Zoekmachine marketing zorgt ervoor dat een website goed vindbaar is voor potentiële klanten. Wie op de juiste manier investeert in zoekmachine marketing mag een belangwekkende groei van de bezoekersaantallen verwachten. De juiste website optimalisatie beïnvloedt vervolgens de conversie van de bezoekers in concrete leads.

Michel Aanen, Jambo Media: ,,Veel bedrijven zijn op zoek naar nieuwe manieren om omzet te genereren. Daarbij ontdekken ze dat hun website als acquisitiemiddel de afgelopen jaren onderbelicht is gebleven. Zij zijn erg geïnteresseerd in de online kansen van hun onderneming. Daar komt nog eens bij dat zoekmachine marketing veruit de goedkoopste manier is om met potentiële klanten in contact te komen.”

Om bezoekers inzicht te geven in de prestaties van hun website, biedt Jambo Media een gratis SEO QuickScan aan. Met de uitkomsten van de QuickScan ontdekt een bezoeker meteen waar de omzetkansen van zijn website liggen en wat de gemiste kansen zijn. De SEO QuickScan geeft een helder inzicht in hoe effectief de verschillende zoekmachine optimalisatie technieken op hun website werken.

Benieuwd naar de online kansen van een website? Kijk dan eens op www.jambo-media.nl.

advertentie
advertentie