T@B toont campagnevideo in het openbaar

30 januari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM – De veelbesproken campagnevideo van de Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) wordt vrijdag 5 februari 2010 tussen 18.00 uur en 21.00 uur getoond op het parkeerterrein van De Giessenhof in Beneden-Hardinxveld.

Vrijdagavond 12 februari 2010 is de beamer opgesteld in Boven-Hardinxveld. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur is de video dan te zien op het parkeerterrein nabij supermarkt Hoogvliet.

In de kritische video legt de T@B 'een aantal dubieuze beslissingen bloot en wordt aangetoond dat het huidige college van PvdA-SGP-ChristenUnie steken heeft laten vallen en gedane beloften niet is nagekomen'. ,,Wij hebben het beste voor met Hardinxveld-Giessendam. Half februari wordt dat nog eens duidelijk gemaakt in een leaflet, die dan huis-aan-huis wordt bezorgd. Onze verkiezingsslogan is ‘Goed voor ons dorp’. Een dorp dat beter verdient, waar beter moet worden gecommuniceerd naar de burger en waar zaken anders vanuit het gemeentehuis moeten worden aangestuurd", aldus lijsttrekker Benhard van Houwelingen.

advertentie
advertentie