Managementworkshop 'Hoe krijgt u meer klanten door internet'

2 februari 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - 'Hoe krijgt u meer klanten door internet'. Wim van der Mark behandelt dinsdag 2 maart dit thema tijdens de eerste Management Workshop Rivierenland van dit jaar in Gorinchem.

Spreker Wim van der Mark daagt bezoekers uit tijdens zijn Management Workshop over klantgerichte interactieve marketing. Hij brengt e-communicatie in de praktijk. Aanwezigen zullen geprikkeld worden om de kansen die een goede site biedt, optimaal te benutten. Daarnaast plaatst Van der Mark de site in een breed scala van marketing- en communicatie-instrumenten. Deze Management Workshop is bedoeld voor marketeers, verkopers, ondernemers en alle andere mogelijke belangstellenden die zich willen verdiepen in het communicatieproces gezien door de ogen van de klant. Het is een praktijkverhaal over kijk-, lees-, klik- en koopgedrag en hoe daarop in te spelen. De spreker beschrijft trends en nieuwe informatiestromen. Het doel van de presentatie is om impulsen te geven om veel meer interactie te bewerkstellingen met websites. Impulsen om websites antwoord te laten geven op datgene waar klanten naar op zoek zijn.

Wim van der Mark is een gerenommeerd marketingadviseur die feitenkennis op een praktische manier weet te vertalen. Zijn aanpak zorgt voor een effectieve dialoog met klanten. Van der Mark is docent, auteur, columnist en een veelgevraagde spreker.

Management Workshops Rivierenland worden drie maal per jaar gehouden. Da Vinci College en INHolland Academy organiseren deze interactieve thema-avonden in samenwerking met een groot aantal partners uit de regio. De presentatie is in handen van Karin Zwanikken.

De Management Workshop Rivierenland wordt op dinsdag 2 maart gegeven in het clubgebouw van voetbalvereniging SVW aan de Kleine Schelluinsekade in Gorinchem. De bijeenkomst begint om 18.00 uur met een buffet. De workshop start om 19.00 uur. Vanaf 21.30 uur is er gelegenheid tot netwerken met een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie en/of aanmelding op www.managementworkshops.nl.

advertentie
advertentie