Stoere stamppotten in de Koperen Knop

3 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Iedere keer dreigt de dooi en een paar dagen later is ineens nog meer winterweer op komst. Gezellige wintertijden keren terug. Aan tafel met het hele gezin en genieten van een stevige en vooral smaakvolle ouderwetse Hollandse stamppot. Het is inmiddels traditie: het jaarlijkse stamppotbuffet in Museum De Koperen Knop. Dit jaar op donderdag 18 februari. Een overheerlijk stamppotbuffet met stoere stamppotten en een heel bijzonder toetje na. Het buffet begint om 18.30 uur met een borreltje vooraf. Om de kou te weren. De kosten bedragen € 20 per persoon, inclusief het aperitief en een drankje tijdens het buffet.

,,We serveren overheerlijke eenpansmaaltijden, zoals hutspot met rundersucade, zuurkool met ambachtelijke rookworst en boerenkool met een boerengehaktbal. En wat te denken van het nagerecht, hangop van Giesser Wildeman stoofpeertjes. Na afloop wordt koffie geserveerd. Het buffet wordt muzikaal omlijst met gezellige pianomuziek door Gijsbert Versluis”, vertelt Dick de Jong van het museum.

Voor deelname aan het buffet is inschrijven gewenst. Dat kan per telefoon: 0184-611366, per e-mail: koperenknop@planet.nl of in het museum zelf. Het bedrag kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer 3950.01.005 of contant aan de balie van het museum.

advertentie
advertentie