Apostolische dienst met Jan Zijlstra in De Lockhorst

5 februari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Evangelist Jan Zijlstra komt op zondagmorgen 21 februari naar Sliedrecht om op uitnodiging van de “Nieuw Leven Gemeente” een Apostolische dienst te leiden in de grote zaal van Zalencentrum De Lockhorst, Sportlaan 1. Jan Zijlstra is landelijk bekend van zowel de genezingsdiensten die hij elk eerste en tweede zondagavond van de maand houdt in Leiderdorp, als ook van zijn diensten door het hele land die in het teken staan van redding en genezing.

Vanaf 1998 doorkruist evangelist Jan Zijlstra Nederland met zijn genezingsdiensten. In deze diensten wordt altijd op bijzondere wijze de kracht van God geopenbaard, waardoor mensen aangeraakt en vernieuwd worden. In elke dienst komen er dan ook mensen met hun nood. Jan Zijlstra predikt al jaren: ‘Mensen, ga met uw nood richting Jezus. Ga richting het wonder.’ Zijn boodschap is dat Jezus Christus dezelfde is, gisteren, heden en tot in eeuwigheid.

In iedere dienst wordt gezien hoe de kracht van God levens vernieuwt, verslaafden verlost en zieken geneest.

Iedereen is van harte uitgenodigd, voor kinderen is er crèche en zondagschool. Aanvang 10:00 uur, inloop 09:30 uur. Inlichtingen: V.E.G. Nieuw Leven, 0184-421289, www.veg-nieuwleven.nl of De Levensstroom Leiderdorp, 071-5415415, www.levensstroom.nl.

advertentie
advertentie