Van Hoorne Theaterproducties presenteert: Hans & Grietje De Musical

6 februari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na het succes van Roodkapje De Musical brengt Van Hoorne Theaterproducties uit Sliedrecht het beroemde sprookje van Hans & Grietje tot leven. Op zaterdagmiddag 27 februari zal in De Nieuwe Doelen deze voorstelling te zien zijn, aanvang 14.00 uur. De hoofdrol van deze nieuwe familiemusical wordt gespeeld door Linda Wagenmakers, onder meer bekend van de musical Miss Saigon en haar deelname aan het Nationaal Songfestival. Zij schittert in de rol van Snoepheks, een extravagante suikertante die haar eigen snoepparadijs creëert. De rollen van Hans en Grietje worden gespeeld door musicalacteurs Roy van den Akker en Katiuscia Principato.

Diep in het bos woont houthakker Jonathan. Hij vertelt een bijzonder verhaal en neemt het publiek mee naar een bijzondere plek waar elke kinderdroom werkelijkheid wordt. Waar het gras zoeter is dan honing en kleurrijke limonadefonteinen uit de grond spuiten. Hans en Grietje worden op een donkere avond helemaal alleen in het bos achtergelaten door hun arme ouders, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen Hans en Grietje bij een bijzonder huisje, alles is van snoep, koek en lekkernij. De hongerige kinderen kunnen zich niet bedwingen en doen zich tegoed aan de chocolade raamluiken, speculazen dakpannen en marsepeinen muren. Plots klinkt een stem vanuit het huisje, in de deuropening staat een extravagante suikertante. Ze nodigt Hans en Grietje uit binnen verder te eten, maar is haar gastvrijheid wel echt of begint voor Hans en Grietje het avontuur nu pas echt?

Hans & Grietje De Musical is een spannend en energiek sprookje vol humor, suikerzoete kostuums en swingende muziek voor de hele familie! Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Reserveringen: 0183-692222. Kaartprijs €18; jeugd €16. Kijk voor meer informatie op www.MusicalHansEnGrietje.nl.

advertentie
advertentie