Is God eigenlijk wel liefde?

7 februari 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het thema: ’Is God eigenlijk wel liefde?’ staat centraal tijdens de Doelendienst op 21 februari. Deze dienst is Gertjan van Ravenswaaij uit Sliedrecht uitgenodigd als spreker. De veelzijdige band Ten ‘99 verzorgt de muziek. De Doelendienst is een maandelijkse zondagochtenddienst die plaatsvindt in theater De Nieuwe Doelen.

Spreker Gertjan van Ravenswaaij komt uit Sliedrecht. Hij is onder andere bekend van de evangeliserende stichting Vissers van Mensen en Bijbel Open: een bijbelstudie die in De Lockhorst in Sliedrecht wordt gehouden. Hij spreekt over het thema: ’Is God eigenlijk wel liefde?’

De band Ten ’99 bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, al sinds oktober 1999. De leden van deze vierkoppige band komen uit Wijk en Aalburg en Woudrichem. Ten ’99 is een veelzijdige amateurband. Ze spelen van folk tot rock en van blues tot country. Denk aan nummers van Third Day, Bob Dylan en Delirious. Ten ’99 speelt bijvoorbeeld tijdens kerkdiensten, praise-avonden en verzorgt sing-ins. Meer informatie over de band is te vinden op www.ten99.tk.

De Doelendienst begint om 10.00 uur en vindt plaats in theater De Nieuwe Doelen (Haarstraat 64). De toegang is gratis, maar er is wel een collecte om de kosten te dekken. De volgende Doelendiensten vinden plaats op 21 maart, 18 april en 16 mei. Meer info: www.doelendienst.nl.

advertentie
advertentie