A15 Keukenstudio werkt op afspraak

8 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM – Na een succesvolle periode aan de Houtschelf pakt A15 Keukenstudio sinds januari van dit jaar de zaken wat kleinschaliger aan. Dit houdt in dat eigenares Martine Stek de klanten alleen nog op afspraak adviseert. ,,Het enige verschil met de oude situatie is dat er nu één opstelling model staat voor de kwaliteit van de keukens die wij kunnen leveren”, laat Martine weten. ,,Ons dienstenpakket is verder onveranderd gebleven.”

Door Ria Scholten

,,We verkopen het Duitse merk KH Keukens dat bekend staat om zijn fraaie vormgeving en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding”, aldus Martine. ,,De opstellingen zijn in vele uitvoeringen leverbaar: van strak en modern tot traditioneel en klassiek. Daarnaast leveren we inbouwapparatuur en aanrechtbladen in kunststof, hout en natuursteen van de betere merken. De keukens zijn leverbaar in verschillende prijsklassen. Het feit dat we alleen op afspraak werken heeft als voordeel dat we onze aandacht niet over meerdere klanten hoeven te verdelen. Het is ook mogelijk om in de avonduren af te spreken. Desgewenst bezoek ik de klanten thuis met als bijkomend pluspunt dat ik de situatie ter plekke kan opnemen. Al pratend komen we dan soms tot geheel nieuwe inzichten.”

,,Ik vraag vooraf welk genre keuken de klant in gedachten heeft. Op basis daarvan kies ik een aantal modellenboeken en stalen uit om mee te nemen. Tot op heden heb ik op deze manier van werken alleen nog maar positieve reacties ontvangen”, verklaart Martine. ,,Het feit dat we geen grote showroom meer hebben heeft bovendien een positief effect op de prijsstelling. Uiteraard zorgen we ervoor dat de keuken keurig geplaatst wordt. Het monteren, maar ook het aanpassen van het leidingwerk voor gas, water en elektra wordt geheel in eigen beheer verricht. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de wensen van de klant. Ook na de montage kan de klant rekenen op een degelijke service. Op alle geleverde materialen en apparatuur zijn de garantiebepalingen van de fabrikant van toepassing.”

Voor mensen die op zoek naar een praktische vloer met een natuurlijke uitstraling heeft Martine een uitstekend advies. ,,We verkopen PVC vloerdelen van Goodflooring die in verschillende houtdessins geleverd kunnen worden. Het materiaal is geluiddempend, vochtbestendig, slijtvast en onderhoudsarm en kan goed worden gecombineerd met vloerverwarming. De delen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. De vloeren zijn niet alleen prima geschikt voor de keuken of de hal, maar doen het ook in de woon- of slaapkamer prima. Bijkomend voordeel is dat ze ook in flats en appartement kunnen worden gelegd.”

A15 Keukenstudio is telefonisch bereikbaar via 0184-611221 of 06-22461307. Uitgebreide informatie is te vinden op de website: www.A15keukenstudio.nl.

advertentie
advertentie