Een vakman met oog voor details

8 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM – Na geruime tijd werkzaam te zijn geweest in de bouw startte Gert-Jan Klop op 1 april 2008 met zijn eigen bedrijf. Klop Bouw en Timmerwerken houdt zich bezig met nieuwbouw, verbouw en renovatie. De veelzijdige ondernemer hecht veel waarde aan een goede kwaliteit van het door hem geleverde werk. Een hoogwaardig eindproduct is voor hem dan ook vanzelfsprekend. We gingen op bezoek bij Gert-Jan in zijn woning aan de Wieling 65 waar zijn vakmanschap op vele plaatsen tot uiting komt.

Door Ria Scholten

Blikvanger in de woonkamer is de fraaie witte ‘kamer en suite’ kast die de open verbinding naar de keuken markeert. Architraven en sierplinten zorgen voor een verfijnde uitstraling. Uit alles blijkt dat de maker oog voor details heeft. ,,Dergelijke kasten kunnen desgewenst worden voorzien van zogenaamde blinde deuren die in een dubbele wand kunnen worden weggeschoven”, legt hij uit. ,,Dit soort werk vind ik prachtig om te doen. Ik richt me vooral op de particuliere sector en dan met name op renovatie en woningverbetering. De meeste werkzaamheden verricht ik in Hardinxveld en omgeving.”

Al snel blijkt dat er een veelzijdige vakman aan het woord is. Het bouwen van een serre, aanbouw of garage vormt voor Gert-Jan geen enkel probleem, evenals het vervangen van boeidelen en windveren. ,,In voorkomende gevallen maak ik gebruik van de diensten van een aantal vertrouwde onderaannemers. Ik fungeer dan als aanspreekpunt en dat wordt door veel klanten als bijzonder prettig ervaren”, vertelt hij. ,,Daarnaast houd ik me bezig met het plaatsen van dakkapellen en dakramen en het isoleren van woningen. Bij het vernieuwen van kozijnen en deuren heeft de klant de keuze uit hout en kunststof. Momenteel is er nogal wat vraag naar openslaande deuren. Veel mensen vinden het in het voorjaar en in de zomer fijn om vanuit de woonkamer direct met de tuin verbonden te zijn.”

Binnen in de woning is Gert-Jan voor vele klussen inzetbaar. ,,Ik houd me onder andere bezig met het zetten van wanden en het plaatsen van plafonds en aanvullende werkzaamheden zoals het afstuken van de wanden, schilderen en behangen. Ook de aanleg en vervanging van elektra en het plaatsen van sanitair vormt geen enkel probleem. Verder kun je denken aan het plaatsen van kastenwanden en andere timmerklussen”, somt hij op. ,,Mensen kunnen me ook benaderen voor werkzaamheden buitenhuis zoals het plaatsen van een schutting, hek, schuur, blokhut of vijver.”

Als mensen mij voor een eventuele opdracht benaderen neem ik ter plekke de situatie op, waarna een vrijblijvende offerte volgt. Opdrachten worden in nauwe samenspraak met klant uitgevoerd, waarbij het mogelijk is om flexibel met de werktijden om te gaan. Gert-Jan is telefonisch bereikbaar via 06-55556601. Zie ook de website www.bouwentimmerwerken.com.

advertentie
advertentie