Modeshow in De Lange Wei

8 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Doorduyn Seniorenmode geeft dinsdag 16 februari een modeshow en verkoopmiddag in De Lange Wei. Doorduyn Seniorenmode bevindt zich in Bodegraven en is gespecialiseerd in kleding voor senioren. ,,Een breed assortiment voor alle omstandigheden waar een senior zich in kan bevinden, is aanwezig. Tijdens deze show is ook rolstoelkleding te koop”, vertelt Loes de Bruin, activiteitenbegeleidster.

De modeshow begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten voor externen bedragen 0,75 euro. Voor bewoners van De Lange Wei is het bijwonen van de modeshow geheel kosteloos.

De Lange Wei is gevestigd in Boven-Hardinxveld en biedt mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg, diensten, welzijn, behandeling en service. De wensen en keuzen van de cliënten staan altijd voorop in het behandelen van de medewerkers en de organisatie. Deze mogelijkheden worden zowel in het woonzorgcentrum geleverd als in de thuissituatie. Het werkgebied van De Lange Wei is de gemeente Hardinxveld-Giessendam en omliggende gemeentes, zoals de gemeente Giessenlanden.

advertentie
advertentie